NIEUWS

Deze vacature is ontstaan door de blijvende groei en een interne verschuiving van een medewerker binnen ons team. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan verder!
In opdracht van onder andere Hoogheemraadschap van Rijnland en Waternet schonen wij in deze periode diverse watergangen in de omgeving met een totale lengte van meer dan 1900 kilometer.
Vorige week hebben wij in opdracht van Gemeente Nieuwkoop bermgras ingeslurfd wat hierdoor omgezet wordt tot Bokashi. Door middel van dit proces wordt het organisch materiaal met behoud van alle energie terug gegeven aan de bodem.
Nu de gecombineerde opgave is ingediend, is daarmee ook de basis voor uw gebruiksruimte of te wel uw bemestingsruimte een feit. Vervolgens kunnen wij deze ruimte voor u berekenen. Wij maken een tijdige prognose voor de invulling van (dierlijke) meststoffen in de rest van dit teeltseizoen.
Onze nieuwe kuilverdeler verwerkt snel en in een werkgang grote hoeveelheden kuilgras intensief en gelijkmatig en dankzij de beschermdoeken aan de zijkant wordt de kant netter opgebouwd waardoor je meer model in de kuil krijgt.
Zowel bij Integraal Kind Centrum (IKC) in Zevenhoven als in Ter Aar werken we aan het bouwrijp maken van de grond, zodat de ondergrond goed staat voor de volgende fase in het bouwproces.
Ook in 2020 gaan we door met sportvelden maken. Zodat als we weer uit de Corona crisis zijn, weer heerlijk kunnen sporten! Bijvoorbeeld in gemeente Ronde Venen.
Voor de komende 4 jaar (2020-2023) mogen wij de watergangen onderhouden van Langeraar en Nieuwkoop voor Hoogheemraadschap Rijnland. 
Samen met 3 andere loonwerkers hebben wij een tienjarig calamiteitencontract met het Hoogheemraadschap Rijnland (HHR) afgesloten.
Vier loonwerkers uit het Groene Hart werken samen om de agrariër nu en in de toekomst beter te bedienen.
Zoek je een flexibele functie naast je dagelijkse werkzaamheden? Dan is dit misschien wel wat voor jou!
Doordat een van onze gewaardeerde collega's met pensioen is zijn wij op zoek naar een goede vervanger.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief